Поглед од милион долари, а кај нас: Иван Јованов ужива во друштво на ќеркичката Ниа (ФОТО)

Пејачот Иван Јованов кој неодамна стана татко, го искористи убавото време да прошета заедно со ќеркичката на чист воздух. Тој со своите следбеници сподели момент од кафуле, каде ужива заедно со малата Ниа.

Смудито има подобар вкус, кога се пие во друштво на саканите.


Фото:Instagram