Впечатлива тетоважа и време за сопругот: Елена Петреска на одмор во Маврово

Елена Петреска е еден од нашите најдобри и најуникатни женски вокали. Иако во последно време е послабо активна на поп-сцената, музиката е и понатаму дел од нејзиниот живот. 

Таа е доста активна на Инстаграм каде често споделува моменти од своето секојдневие.


Така овојпат откри дека со сопругот ужива во снежното Маврово, а откри и дека има едноставна впечатлива тетоважа „баланс“.


View this post on Instagram

A post shared by Elena Petreska (@elenapetreska___)