Забрана за движење на сите граѓани за време на викенд од 16:00 до 05:00 часот

Првиот човек на здравството сподели ан својот фејсбук профил за најновата мерка за заштита од коронавирус.

„НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА: Забрана за движење на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) во периодот од 16:00 до 05:00 часот“, напиша Филипче.