Замина на врвот на светот, уште ваму не беше: Ма секоја чест Лила

Го победи ракот, помина низ десетици премрежја, слободно може да ужива и прави што сака. Водителката Лила Филиповска постојано е на различни дестинации низ светот. не запира. 

Од Дубаи, преку Венеција, до Поругалија, малку Америка, а сега е во Сингапур, најскапиот град на светот. Од таму ни испраќа поздрави и вели дека е на Врвот на светот. Заедно со неа е и пејачката Биг мама, а погледнете само каков гламур им сервираат на Сингапурците, а според најновото видео, веќе е замината на Бали. Лила, секоја чест!

View this post on Instagram

A post shared by Lila (@lilafilipovska)View this post on Instagram

A post shared by Lila (@lilafilipovska)


Фото и видео: Инстаграм