БОЖИЌНО РАСПОЛОЖЕНИЕ: Ѕирнете како е украсена кралската палата

Божиќното расположение и официјално пристигна во Бакингамската палата. Трите дрвја кои го красат домот на кралското семејство се веќе на место. Дрвјата се вистински, од градините на замокот Виндзор. Украсена е и салата во која традиционално се поставуваат три елки..

Ѕирнете како е украсена кралската палата на ФАКТОР.МК