Букет на неделата: Моќта и магијата на цвеќето умее да биде посилна од зборот

Еден букет илјада зборови. Моќта и магијата на цвеќето умее да биде посилна од зборот. Сакате некому да покажете љубов, а ви недостига збор, подарете цвет. Сакате некому да покажете благодарност, а ви недостига збор, подарете цвет.

Сакате да му кажете некому дека ви недостига, а немате збор, подарете цвет. Сакате да се извините некому, а не знаете како, подарете цвет. Секогаш кога сакате да подарите некому емоција, а не знаете како, подарете цвет. 

Цвеќето зборува, цвеќето се смее, цвеќето радува, цвеќето праќа силна порака. Дојдете во Цветна галерија Сончевина, одберете цвет, или порачајте онлајн на нашата ФБ страница. Имајте цветни мисли и подарувајте цвеќе. За возврат секогаш ќе добиете љубов.