Часовник на неделата: TISSOT LADY HEART одраз на женствен шарм

Tissot Lady Hearts часовниците се исполнети со женствен шарм, одвнатре и надвор. Внатрешната убавина и финото автоматско движење се гледа низ прозорецот на прекрасниот дајл на волшебниот час каде стрелките се преклопуваат на 12.

 Женственоста наоѓа понатамошен израз преку детали како што се бисер и дијамантски циркон.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници со највисок квалитет и со одлични дизајни, создадени имајќи ги предвид потребите на модерната жена, ќе најдете во продавниците на Божиновски  - нашиот главен избор на врвни понуди за жени од светот на мерењето на времето, а истите можете да ги најдете и на нивната веб страна.

Погледнете го Tissot T-Wave - создаден имајќи ги предвид потребите на модерната жена, доколку сте љубител на повпечатливи часовници, погледнете го иконскиот „Constellation OMEGA“, кој е сѐ што ѝ треба на една жена или пак Calvin Klein Assertive - уметност на рака и Calvin Klein Rise - суптилен додаток за безвременска елеганција.
Погледнете го и уникатниот HATE 2 LOVE на „SWATCH“, кој претставува вистински ролеркостер од емоции. Тука е и  Tissot T-My Lady за силни жени кои сакаат да се сакани и поседуваат нескротлива моќ, како и атрактивниот „CALVIN KLEIN“ кој ќе ве освои на прв поглед или пак  TISSOT Lovely Square за жени кои се заљубени во безвременскиот гламур, но и  Tissot PR 100 Sport Chic - совршен придружник на сите ваши авантури.