Часовник на неделата: TISSOT LE LOCLE - безвременска класика

 TISSOT LE LOCLE - моќен часовник- олицетворение на безвременска класика

Ќе го купите еднаш, а ќе го имате засекогаш!

*кликнете на фотографијата за повеќе информации


Часовникот може да го најдете во продавниците на Божиновски или онлајн на нивната веб - страница.Останати предлози:

- Часовник на неделата: Calvin Klein Round- софистицирана елеганција на рака

- Часовник на неделата: Задолжително парче за есенва-TISSOT CARSON PREMIUM AUTOMATIC LADY

- Часовник на неделата: Calvin Klein BODY - за жени кои знаат што сакаат

- Часовник на неделата: Calvin Klein SPELLBOUND - само за смели дами со стил

- Часовник на неделата: Calvin Klein M BELT - бело кожено ремче за нежен изглед

- Часовник на неделата: Calvin Klein AUTHENTIC - за препознатлив стил, егеганција и убавина