Една е тетка: Андријана Јаневска во Италија на прошетка со внукот (ФОТО)

Пејачката Андријана Јаневска пред две недели стана тетка, а веќе ужива во улогата која ѝ ја донесе внукот Александар.

Таа од Италија објави фотографија како е на прошетка со внукот, а под истата напиша : Теткински работи.


Јаневска доби внук од својата сестра Николина која живее во Италија.