(ФОТО) Кај баба и дедо: Соња Тарчуловска ги посети своите родителите

Пејачката Соња Тарчуловска е една од оние луѓе кои ја почитуваат традицијата и семејството. Тоа досега го има докажано многу пати, а така беше и овојпат.

Имено, таа на нејзиниот Фејсбук профил сподели неколку фотографии од посетата на нејзините родители, каде што замина со своето семејство. 

„Кај баба и дедо“ - стоеше во описот на фотографиите, на кои таа и нејзините ќерки позираа заедно со мајка ѝ и татко ѝ.


Што мислите, чија копија е пејачката според фотографиите - на мама или на тато?