(ФОТО) Ќе се мажи ќерката на Сузана Спасовска

Теона, ќерката на Сузана Спасовска, ќе се мажи. Таа на својот профил на „Фејсбук“ се пофали дека му кажала „ДА“ на своето долгогодишно момче Виктор Велковски, кој е музички продуцент. 

Запросувањето се случило симболично на нејзиниот роденден.

Една од најангажираните пејачки на домашната фолк-сцена никогаш не ја експонирала ќерката во медиумите.

- И јас и таа сметаме дека таа има свој свет и свој живот независно од популароста на мајка ѝ. Преубаво пее, но засега нема воопшто желба да биде на естрадата. Многу е трудољубива, самостојна и интелигентна.Среќна сум што ја сака македонската музика што не е случај со денешната младина. Мојата ќерка е моето сонце, моето сѐ – раскажа Сузана Спасовска во интервју за „Антена“ пред неколку години.