(ФОТО) СЕМЕЈНА ИДИЛА: Кристина Арнаудова со сопругот и со децата во празнични џемпери

Кристина Арнаудова сподели семејна фотографија на која со сопругот Александар и со децата Максим и Матео позираат во празнични џемпери во одличен новогодишен амбиент.

- Декември е совршен месец да се потсетиме за што се’ треба да бидеме благодарни! Јас сум за ова! – напиша популарната пејачка, авторка и хуманистка.