(ФОТО) Татјана Стојановска во бикини на 17 години

И денес важи за едно од највпечатливите ТВ-лица. Презентерката Татјана Стојановска нејзината убавина ја истакна уште на млади години додека беше манекенка и ја освои титулата Мис на Македонија во 1992 година. Токму од тоа време е и оваа фотографија на која Стојановска има само 17 години.

„Мис Татјана-црномурно совршенство“, стои во насловот на тогашната ревија „Екран“.