(ГАЛЕРИЈА) СЕ ОЖЕНИ ЦОНГА

Францускиот тенисер Жо-Вилфред Цонга се ожени со долгогодишната девојка, швајцарската манекенка Нура Ел Швек.

Двојката е во врска од 2014 година, а лани го добија синот Шугр.