И целиот свет да е против мене… најважно е што те имам ТЕБЕ

Нејзината најголема поддршка, нејзиното најмило. Мајка и син.

Емотивен статус на водителка Лила за својот Филип за роденденот:

И целиот свет да е против мене… најважно е што те имам ТЕБЕ  Еден живот една љубов…син, другар, поддршка, мој панцир  години наназад !!! Ете затоа сум толку силна Најсреќен роденден Филипе мој да си здрав, жив и најсреќен…и уште долго да ме чуваш, браниш, пазиш и мазиш… те сака Лики