,

(Искрено ВИДЕО) Среќа, тага, солзи и стрпливост: Како изгледа еден ден на МАЈКА

фото:instagram/Printscreen

Блогерката Маја Вордерстрас објави видео што секоја мајка може да го разбере.

„Воспитуваме деца, работиме нон стоп низ куќата, готвиме, чистиме, работиме разни работи, некои дури работат и од дома, некои одат на работа и се враќаат дома за да продолжат со домашните работи. Сето тоа може да биде толку осамено, фрустрирачко, исцрпувачко - но сепак е прекрасно да се биде присутен во секој момент од животот на нашите деца. Сите се обидуваме да ги направиме среќни нашите семејства “, напиша мајката Маја. Погледнете го видеото:


извор:zenskikutak.rs

-Одамна не ја советувам ќерка ми: Весна Дедиќ има поинаков пристап кон родителството
-Детето се воспитува до третата година, после тоа е доцна
-Како се менува жената кога ќе стане мајка на девојче