Моден фокус // Накит

Како да носите саат во златна боја?

Кога е во прашање купувањето на златен саат, најголемата грешка што можете да ја направите, е да одберете погрешната златна нијанса, посебно доколку вашиот саат го носите во комбинација со накит и други модни аксесоари.