Па како е можно до толку: На кого личат Душан и Анастасија, на Борко или на Нина


Борко и Нина Ристовски важат за едни од најскладните парови кај нас, кој и тоа како се активни на социјалните мрежи и речиси секојдневно споделуваат моменти од своето секојдневие. Тие од својот брак ги имаат синот Душан и ќеркичката Анастасија која неодамна ја крштеваа и направија голема прослава по повод нејзиниот прв роденден.

Она што овој пат го привлече вниманието на семејството на Борко Ристовски е на кого личат Душан и Анастасија. Неговата сопруга Нина објави фотографии младоста, а до истата ги додаде и оние на нејзините деца. Вистината е сепак една. Тато Борко да не се лути, тие се копија на мама, барем за сега така личи.

Погледнете и уверете се:

Фото:Инстаграм