Ова е братот на Анѓелка Прпиќ: Таа е на мета на јавноста, а тој е уметник и живее повлечен живот! (ФОТО)

Анѓелка Прпиќ има помлад брат.

Актерката Анѓелка Прпиќ последните недели беше во јавноста бидејќи беше објавено дека останала во блажена состојба со поранешниот другар на нејзиниот поранешен сопруг Дарио Прпиќ. Таа во оваа прилика не се огласи, а во се има голема поддршка од семејството.

Малкумина знаат дека таа има помлад брат, кој е професор по гитара во музичкото училиште „Стеван Мокрањац“ во Пожеревац.

View this post on Instagram

A post shared by Bojan Stevic (@profesor89)Анѓелка посетувала и музичко училиште, но сепак се свртела кон актерството.Актерката Анѓелка која се разведе по 9 години брак, сега е бремена: Чека дете со кумот (ФОТО)

Ако се венчаат можам да им бидам кум: Поранешниот сопруг на Анѓелка проговори за нејзината бременост со неговиот најдобар пријател