Пеце Суперхикс за пожарите во Грција: Пламенот голта сѐ и не прашува дали си Македонец, Грк, чувството е ужасно!

Пејачот на познатата македонска група Суперхикс, Петар Младеновски или познат како Пеце, напиша Фејсбук статус посветен на страшните пожари кои вчера зафатија дел од нашиот јужен сосед Грција. Тој се присети на слична случка која му се случила нему и посака на никој да не му биде така!