Пердуви и дијаманти се првото нешто што ќе го забележите: Познатите ѕвезди на втората вечер на Music Awards Ceremony

Во Штарк Арена се одржа втората вечер на MAC Awards каде се појавија голем број познати личности

Втората вечер донесе модни изданија во бела боја, па сите регионални ѕвезди блеснаа во такви комбинации.

Пердуви и дијаманти, како и елегантни тоалети - еве кои беа најзабележаните изданија минатата вечер.

Џејла Рамовиќ


Теодора Џехферовиќ


Милица Павловиќ


НиколијаДиџеј ЛеаКаја ОстојиќАнгелина