Пред и после момчето: Кристина Димитри заборави на разголените слики- „кога имаш дечко облечена се сликаш пред солариум“

Поранешната мисица и екссопруга на пејачот Даниел Кајмакоски, а денес пејачка Кристина Димитри откако има ново момче прекина да објавува разголени фотографии какви често гледавме на нејзниот профил на Инстаграм

Имено Кристина сега често објавува фотографии со момчето кое го крие од јавноста, потенцирајќки колку е заљубена, но заборави на полуголите фотки кои ги објавуваше пред да бидат во врска.

Дури и самата напиша:

„Член 23: Кога имаш дечко, облечена се сликаш пред солариум.“

Може дури да се забележи и дека дел од нејзините претходни фотографии на профилот ги нема, односно се избришани.

Последната објавена фоотграфија во разголено издание е во октомври.


Дали момчето е навистина причината за тоа, може да потврди само Кристина.

Еве дел од изданијата во кои не ја гледаме повеќе: