Се породи македонската блогерка Моника Зец: Детето доби невообичаено име

Македонската блогерка Моника Зец Медуњанин која е најпозната меѓу мајките на Инстаграм, и социјалните мрежи.

Таа е препознатлива по нејзините блогови, сопственик на мал бизнис, по професија графички дизајнер, дама која мотивира, посветена сопруга и мајка.

Пред малку на Инстаграм таа сподели дека се породила и дека станала мајка на второто дете, кое доби невообичаено име, Тиан.Моника е мајка и на Ема, а себе си се смета за реална мајка. 

Во едно интервју таа еднаш истакна дека се смета за мајка која има добри и лоши денови. Но мајка која помествуа свои лични граници и ставови за доброто на детето, но сепак максимално своја. Мајка која има граници поставено но сепак дава многу љубов и разбирање. Мајка којашто комуницираааа многу ама за се. 


Утринско кафе со Моника Зец Медуњанин: Ме мотивира желбата за подобро утре за себе и за своите деца