Среќни и заљубени: Роберт Билбилов покажа како ужива во прегратка на неговата сакана (ФОТО)

На композиторот Роберт Билбилов и јога инструкторката Лејла Рамковска, љубовта им цвета. Тоа не е го крие парот, па знаат да споделат по некоја фотографија од заедничките моменти.

Роберт покажа дека ужива во прегратка на неговата сакана.

Лејла во интервју за Женски магазин откри дека со Роберт се познавале повеќе од 20 години  и дека имаат заедничко опкружување, но никогаш не немале повеќе од едно обично „здраво“.

„Сме имале меѓусебна почит. Но, како се вика, сега дојде моментот на она „Во вистинско време, на вистинско место““, вели Лејла во интервјуто.

Фото: Инстаграм