Тивка, а дива: Гордана Јанкулоска каква што не ја знаете

Страствена кога е во прашање адреналин и не крие дека обожава поинаков начин на живот. 

Иако поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска беше осудена на четири години казна затвор за случајот „Тенк“ на СЈО, одењето в затвор е одложувано поради одгледување на дете. Сега многу порелаксирана во однос на работата, таа целосно се посвети на семејството, но она што е интересно и многу малку знаат, Јанкулоска е вистински авантурист.

Целиот текст прочитајте го на Машки магазин.