Убави вести: Бато Кико заѕвони силно на ѕвончето на онкологија, ПОБЕДИ, си оди дома

„Среќа е да споделиш среќа“, вака напиша Марта Стојковска која ја сподели најубавата вест која што ќе ја слушнете/прочитате денес. 

Кико силно заѕвони на ѕвончето на окологија и со силните звуци навести дека си оди дома. 

Под постот на Марта, кој таа го сподели на Фејсбук страницата на невладината организација САНО, веднаш пристигнаа коментари со поддршка, а целата објава ви ја  пренесуваме во целост: 

„Среќа е, да споделиш Среќа! И на крај навистина ги надминавте најтешките и најболните моменти. По тој трнлив тежок и долг пат кои го поминавте вие, само храбрите, силните и Хероите го поминуваат и победуват! Вие сте гордост, вие сте ХЕРОИ! ?А Кико силен Борец и најголем Суперхерој!! Да ми сте здрави, живи да ми живеете секогаш среќни и во добро здравје ХЕРОИ наши“.

Фото и Видео: Фејсбук