(ВО ЖИВО) Андреа Бочели: Музика за љубов, лекување и надеж за Италија и светот

Италијанската и светска музичка икона Андреа Бочели, на покана на градот Милано и катедралата Дуомо, овој католички Велигден со соло изведба, со порака за љубов, лекување и надеж за Италија и светот.

Уживајте со Бочели на видеото во продолжение: