(ВИДЕО) Од старa кошула направила фустан за ќерка си – Евтино и оригинално!

Повеќето девојчиња обожуваат сами да се облекуваат и пресоблекуваат. А и младите, но и старите, сакаат секогаш да имаат нешто модерно, ново и нешто оригинално. Нешто што никој го нема. Доколку и вашиот плакар е полн со гардероба која излегла од мода, а повеќе не ја носите, послужете се со идеите на овие мајки и од вашите стари работи направете оригинални парчиња облека за вашите деца. Видеото во прилог ќе ве инспирира. https://www.instagram.com/p/BV6QEQ3AR-6/?taken-by=sarahtyau