,

Италијанско познато пијано дуо со концерт во Велес

Светски познатото пијано дуо  Марко Скиаво и Серџо Маркеџиани од Италија на 3 октомври ќе настапат во Велес. Концертот е закажан во 20 часот во Театар „Џинот“ Велес.