,

Руската дама со стил Ulyana Sergeenko ја претстави колекцијата за ЕСЕН-ЗИМА 2017/2018

Улјана Сергенко (Ulyana Sergeenko) во 2010 година модниот свет  го остави без здив. Денес таа е еден од клучните сегменти на руската мода. Нејзината елеганција и единствена убавина на порцеланска кукла, не оставаат рамнодушен никого. Кога прв пат се појави во првите редови на модните ревии во Париз, сите останати модни блогерки помалку се засрамија  од својот обичен изглед. Стилот на оваа отмена и богата Русинка тешко дека може да се имитира, па вам не ви преостанува друго освен да ја следите или да купите некое необично парче од нејзината колекција. Во прилог уживајте во нејзината најнова колекција за ЕСЕН/ЗИМА / 2017-18 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1570955779631043.1073741854.165342340192401&type=1&l=7bbb7e5862