,

(ФОТО) За невести оваа есен и зима: Еве ги најактуелните, убави и елегантни фризури

Со цел венчаницата и накитот да бидат најсилниот акцент, најдобриот избор за невестинска фризура е класичен – крената така што се откриваат вратот, деколтето и рамениците. Се разбира, постојат свадбени наметки кои одговараат на други варијанти, но најчесто ако забележите на свадбата, изборот паѓа околу класичниот стил на стилизирање на косата. Тоа би било одлично ако фризурата е надополнета со спектакуларен додаток. Еве еден поглед на нашиот избор за есен / зима 2017-2018: