Денес е мојот 1 роденден како сум чиста од канцер: Сопругата на Тони Михајловски емотивна за борбата со тешката болест

Александра, сопругата на актерот Тони Михајловски на својот профил на Фејсбук си ја отвори душата за борбата со болеста, од која Александра излезе како победник.

Прочитајте го во целост: