Фит трудница: Ирина Дишо изгледа одлично во 21-вата недела од бременоста (ФОТО)

Една од најубавите македонски планинарки, Ирина Дишовска оваа пролет ќе се оствари во улогата на мајка.

Имено Ирина е веќе во 21-вата недела од бременоста, а благодарение на своето активно вежбање изгледа одлично.

Таа и партнерот Павле Камилоски на многу интересен начин открија дека ќе добијат син.


*Тие се нова совршена двојка: Пејачот Павле Камилоски и планинарката Ирина Дишовска заљубени до уши (ФОТО)