(ФОТО) Горда на своето тело: Тамара Тодевска ги покажа своите несовршености

За време на екот на пандемијата, македонската пејачката Тамара Тодевска наоѓаше различни начини како да се разлади од летните горештини. Прва опција беше базенот, кој го имаше поставено во дворот во куќата во Драчаво. Втора опција - Охридското езеро, за на крајот да замине на одмор во вистинска смила на зборот. 

Моментално со своето семејство ужива во песочните плажи на Турција од каде што често споделува интересни фотографии.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska) on


Последната во низата во привлече вниманието на многумина. Имено, Тамара сподели „селфи“ од плажа во кое покажа една од несовршеностите на нејзиното тело. Додека сите користат разни алатки со чија помош ги прекриваат сите недостатоци на своето тело, пејачката без двоумење ги покажа стриите кои ги има на градите.

Ретки се луѓето кои се сакаат себе, онакви какви што се. Секој чест за Тамара.

Може да ве интересира:

Каролина, Тамара, Дани: Која има најмногу стил?