(ФОТО) Игор е многу внимателен: Специјален подарок за Илина Арсова

Љубовната врска на Игор Џамбазов и Илина Арсова привлекува големо внимание од самиот почеток.

Имено Илина деновиве ја промовира својата книга „Планинарење“, а Игор повторно реши да биде романтичен и ѝ подари внимателно избран подарок.

Во мај годинава, за Женски магазин, Илина ексклузивно ја потврди веста за нивната врска, а Игор пак пред некое време откри дека тој го направил првиот чекор во врската.