(ФОТО) ЛУКСУЗ НА СИТЕ СТРАНИ: Емина Јаховиќ го покажа домот

Пејачката Емина Јаховиќ која се обидува да не открива премногу детали од приватниот живот, неочекувано ги изненади многубројните фанови на Инстаграм кога објави неколку „фото-приказни“ од нејзиниот дом во Истанбул.

Јаховиќ на 6 јуни годинава и официјално се разведе од нејзиниот колега Мустафа Сандал по една деценија брак.

Двојката ги има синовите Јаман (10) и Јавуз (6) поради кои остана да живее во Турција уште пред да се запознае со нејзиното ново момче, милијардерот Садетин Саран.