(ФОТО) Осум месеци паника и солзи: Водителката Нина Сеничар е бремена

Сигурно ја паметите како водителка на „Твоето лице звучи познато“. Имено Нина Сеничар е успешна новосадска девојка која одлично говори италијански и англиски јазик. Тоа е причината и зошто глумела во светски филмови, а и е одличен модел.

Таа е во долга и среќна врска со својот избраник Џеј Елис, со кого го очекуваат првото дете.

Идната мајка одлучи да сподели преубава фотографија од убавите моменти на исчекување во бременоста.

- Осум месеци љубов, нежност, женственост, среќа, паника, страв, солзи, смеа, неизвеснот, возбуда.. Осум месеци со неа- напиша Нина на српски, италијански и англиски јазик.

View this post on Instagram

Osam meseci ljubavi, nežnosti, ženstvenosti, sreće, panike, straha, suza, smeha, neizvesnosti, uzbudjenja... Osam meseci sa njom. Otto mesi di amore, tenerezza, femminilità, felicità, panico, paura, lacrime, sorrisi, solitudine, eccitazione... Otto mesi con lei.  Eight months of love, tenderness, femininity, happiness, panic, fear, tears, smiles, uncertainty, excitement... Eight months with her.  #8monthspregnant

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on