(ФОТО) Среде лето се разболе: Фановите загрижени за здравјето на Лина Пејовска

Иако летото не е период кога се разболуваме, сепак има чесни исклучоци. А, оние кои се разболуваат за време на летото се навистина баксузи.

Таков баксуз е и нашата млада пејачка Лина Пејовска. 

Што се случи погледнете на Хаштаг.мк