Македонски автомобилски магнати: Прва класа стил на тројцата хедонисти

Перфекционисти и луѓе со исклучителен осет за мода. Секогаш верни на вечната елеганција и класика.

Стекнале се со работа и труд, посветеност, вложувања, вистински одлуки и добри решенија. Се занимаваат со професии кои се многу доходовни насекаде во светот. Тројцата ги поврзува автомобилската индустрија и најдобрите автомобили на денешницата, како и традицијата во нивните семејства за овој бизнис. Тие се генерални застапници на најпознатите брендови како „Пежо“,„Порше“, „Мерцедес“.

Целата прикзна ја имате на МАШКИ МАГАЗИН