Нарциси или осамени души: Што открива профилот на социјалните мрежи за вас?

Дали сте знаеле дека вашите објави на Инстаграм и на Фејсбук откриваат многу за вас? Што се крие зад совршените селфиња, фотографии од егзотични дестинации, фенси оброци?

Писхолошката студија која ја спроведоа научници од Универзитетот Харвард, а која како тема го имаше однесувањето на социјалните мрежи, добиле многу интересно сознание.

Што откриваат вашите социјални мрежи за вас, читајте на ХАШТАГ.