Необична врска: Што имаат заедничко принцот Хари и сопругата на Пендаровски

Понекогаш постојат чудни патишта кои ги спојуваат луѓето. На еден или на друг начин.

Љубовта ги поврзува и двајцата, зошто таа се рефлектира низ разни начини, кон различни нешта. Но немаат никакви допирни точки ниту пак некогаш се сретнале. Ама она што ги спојува и кон кое придаваат важност е секако нивната Меган.

Што имаат заедничко принцот Хари и сопругата на Претседателот Стево Пендаровски Елизабета Ѓеоргиевска прочитајте на МАШКИ МАГАЗИН.