Објавена фотографија од таткото на Вања: Ќе се каеш што не го даде својот живот!

Пратеникот Мартин Костовски објави фотографија од Александар, таткото на убиената ученичка Вања Ѓорчевска, за кого излегоа официјални информации дека ја злоупотребил својата ќерка со намера да извлече пари.

Целата вест проследете ја на Фактор.