Опуштен после работа: Васил Зафирчев ужива на две дестинации

По успешните претстави во кој глуми, реши малку да се одмори.

Долгото топло лето беше вистински предизвик за актерот Васил Зафирчев. По одморот во египетското одморалиште Хургада, замина за Охрид, малку да си ги наполни батериите и кај нас.

Фотографии погледнете на Машки Магазин