Плачам тајно и жалам што немам деца: Игор Џамбазов со искрена исповед

Неговата животна приказна апослутно никого не може да остави рамнодушен. Подеми и падови, порази, изгубена љубов, професионални успеси, трнлив пат и вротглаво возење по работ... 

Живот кој наликува на ролеркостер и кој може да послужи како пример и лекција на помладите генерации. Човек феникс, мултиталент, еден и единствен.. 

Во продолжение во Бекстејџ, емотивна исповед на Игор Џамбазов...