Почнал да ја условува жената: Добил одговор што го оставил без текст

Младо семејство. Мажот и приоѓа на жената и вели: 

- Драга, сега сме во брак, така да е време да позборуваме за правилата во нашето семејство. Да не се караме без врска, сакам да ставам точка на „и“: Имам само три правила.

 -Прво правило: секој четврток со другарите играм ФУДБАЛ. Дожд, снег, бура - било што - сеедно е, јас одам на фудбал. Јасно? 

-Јасно, одговорила жената. 

-Добро. Второ правило: секој петок со пријателите одам во БАР. Тоа, исто така е во ред? 

-Да, секако.

 -И трето правило: лошо време, земјотрес, роденден на мајка ти - без разлика на настанот - секоја сабота јас сум НА РИБОЛОВ. Дали е јасно и тоа?

 -Јасно, - одговара жената. 

-Само тоа? Ништо повеќе нема да кажеш? Можеби имаш некој приговор? Или можеби и ти имаш свои правила? 

-Не, се е во ред. Што се однесува до правилата - имам само едно. Секоја вечер во 10 часот јас имам секс. Дали мојот маж е дома или не, мене апсолутно ми е сеедно-кај мене е време за -СЕКС!