Што не треба да се заборави во торбата за на плажа?

Прво во торбата за на плажа е крема за заштитата на кожата. 

Можеме да размислиме за омиленото списание или книга. 

Потоа мобилен телефон, шапка за заштита на косата и главата, паричник, очила за сонце. 

Дилема секогаш постои што навистина е потребно во летните денови за на плажа, но ова се основните работи кои треба да ги имате.