(ВИДЕО) Настапот на Billie Eilish во ТЛЗП за кој зборува Балканот

Регионот се уште под импресии од бомбастичниот настап на актерката и пејачка  Катарина Богичевич во „Твоето лице звучи познато“.

Таа во оваа емисија ја имитираше Billie Eilish со нумерата Bad guy. 

Погледнете на Хаштаг.мк