Ако ги кажете овие 5 фрази на човекот до вас, тој ќе ве носи на раце

Секоја жена сака мажот да лудува секој пат кога ќе ја види. Многу дами мислат дека најважната работа што можат да ја добијат од спротивниот пол е комплимент за изгледот. И тие целосно забораваат на своето однесување.

И ова е многу голема грешка. Ако сакате мажот да полуди по вас, треба да бидете свесни за овие 5 магични фрази. Овие едноставни зборови ќе ви помогнат да уживате во хармоничен и среќен однос.

Ако му кажете, ќе го натерате да ве носи на раце и да стори сé што е во името на вашата љубов!


Немам намера да бидам товар за тебе

Многу е важно да се развивате и да бидете интересна личност. Заборавајќи го ова, ќе станете исклучително здодевна компанија.

Покажете му на вашиот сакан дека нема да бидете како негов додаток и дека сте толку независни колку што е и тој.


Земи ме

Со оваа фраза ќе запалите оган кај секој човек и тој оган нема да изгасне многу долго. Не бидете предвидливи, бидете оригинални во вашиот секојдневен живот и во креветот!


Не ми требаат пари

Односот во кој жената е финансиски зависна од нејзиниот партнер не може да биде среќна. Во одреден момент, мажот може да започне да ја гледа одозгора.

Се разбира, можете да дозволите еден маж да ве разгали со нешто скапо, но во никој случај не треба да започнувате врска за материјална корист.


Јас ќе бидам директна

Мажите не ги разбираат навестувањата. Тие ги мразат духовитоста и не можат да читаат мисли.

Најдобро кажете директно што ве мачи и за што сакате да разговарате.


Прво треба да ме заслужиш

Човекот е ловец, затоа не откривајте ги сите карти. Тој е должен да ве бара, а не вие. За да останете интриги во една врска, променете го студот со страст и обратно.