Богдана и бебето се тестираа на Ковид-19: Семејството Ражнатовиќ загрижено

Богдана Ражнатовиќ, сопругата на Вељко Ражнатовиќ и нивниот син Жељко се тестираа на коронавирус, со оглед на тоа што беа во директен контакт со заразени лица.

Цеца и Вељко немаат никакви симптоми, но сепак по вториот тест се потврди дека се позитивни. Баш тие двајца ја земаа Богдана и бебето од болница, а сите наредни денови беа во најблизок контакт.

Семејството е загрижено поради малиот Жељко, кој нема ни месец дена, но се надеваат дека се ќе помине во најдобар ред.

Се шпекулираше и дека Јована Јоксимовиќ е позитивна на Ковид-19, но таа се огласи јасно и гласно.