Босиљчиќ ја објави без шминка: Јелена јавно го праша дали е нормален?

Во коментари на социјалните мрежи, луѓето главно им пишуваат дека се убави и совршени

Иван Босиљчиќ (40) на Инстаграм објави фотографија од сопругата Јелена Томашевиќ (36), во издание што досега не сте ја виделе.

Актерот реши да се пошегува со неа, иако претходно не беше склон да прави вакви „пренкови“, барем за јавноста.

Поточно, Иван ја фотографирал Јелена кревајќи ги две нозе и уживајќи во утринското кафе, но во прилично смешна поза.

- Дали си номален ?! го праша Јелена јавно, оставајќи знак на боксерска ракавица во коментар.